Szechenyi2020A „Modernizálás a MEDICAL-AQUA Kft-nél” című, GINOP-1.2.9-20-2021-04166 kódszámú pályázatban vállalkozásunk támogatásban részesült. A projekt finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból visszatérítendő támogatás formájában történt.

  • TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 10 000 000 Ft
  • INTENZITÁS: 70%
  • TÉNYLEGES BEFEJEZÉS: 2022.05.03.

A projekt megvalósításával egy nagy teljesítményű ultrahangkészüléket szereztünk be. A Versana Active típusú ultrahang készülék beszerzésével több rendelésünk kapacitását is növeltük, hisz alkalmas hasi és kismedencei, nőgyógyászati, szülészet, valamint kardiológiai ultrahang vizsgálatra is. Hatékony eszköz a pajzsmirigy vizsgálataiban. Képes érrendszeri vizsgálatok vagy kezelések kivitelezésére is a tű bevezetésének irányításával. A készülék rendelkezik egy beépített beteg archiváló rendszerrel is, mely segíti vállalkozásunkat a betegek adatainak és hozzájuk kapcsolódó leleteik és diagnózisaik tárolásában is. Az ultrahang nagyfelbontású képalkotó rendszere segíti a pontos és minőségi munkavégzést, a munkánkba vetett bizalmat. A projekt megvalósításával újabb radiológiai szakrendelést nyithattunk meg.

A projekt során beszerzésre került még egy COMEN S8 defibrillator monitorral. A defibrillátor teljes körű funkciókkal a sürgősségi betegellátáshoz, közvetlen életmentéshez használjuk majd. A felnőtt tappancsokba integrált gyermek tappancsok garantálják szinte minden korosztály ellátását biztosítja.

Beszereztünk még egy GYMNA Combi fizikoterápiás készüléket ultrahangfejekkel. A berendezéssel elérhető három fő terápiás cél a fájdalomcsillapítás, a szövetek regenerálása és az izom stimulációja.

A beszerzésekkel nagymértékben emeltük szolgáltatásaink színvonalát. A pályázat megvalósításának eredményeképpen vállalkozásunk kapacitásai és termelékenysége nőtt.

Kapcsolat


A várakozás elkerülése érdekében foglaljanak előzetesen időpontot!

Telefon

+36 (30) 850-6149

E-mail

kapcsolat@medical-aqua.hu

Rendelő címe

4700 Mátészalka, Eötvös utca 21.