icon

Dr. Reszoly Ágnes

Gyermekgyógyász, Neonatológus Főorvos

Minden szülő számára gyermeke egészsége a legfontosabb. Gyermekgyógyászati szakrendeléseinken gyermekorvosaink ezért a betegségorientált gyógyítás mellett nagy hangsúlyt helyeznek a prevencióra is, azaz a betegségek megelőzésére. Szakrendeléseinken a komplex terápia mellett egészségvédelemmel és egészségmegőrzéssel kapcsolatban is kérhet tanácsot felkészült szakorvosainktól.
Ha a gyermek beteg, a legnagyobb biztonságot egy felkészült szakorvos nyújthatja az aggódó szülő számára. Fontos számunkra, hogy a vizsgálatok során Ön és gyermeke is bizalommal forduljon a gyermekorvos felé, ezért orvosaink a vizsgálatok során a gyermek életkorának megfelelő módszereket alkalmaznak, Önt pedig részletesen tájékoztatják minden körülményről és a javasolt kezelés menetéről.

Milyen esetben javasolt gyermekgyógyász felkeresése:

  • Láz: A láz (38 fok feletti testhőmérséklet) önmagában nem feltétlenül jelent rosszat, ugyanis az emelkedett testhő elősegít a kórokozók leküzdését és fokozza a védekezőképességet. Ha azonban nagyon magasra emelkedik, vagy tartósan, több napja fennáll, mindenképp szükséges gyermekorvos felkeresése.
  • Légzőszervi panaszok: Krónikus légzési panaszok (asztma, szénanátha), vagy légúti allergiás reakciók esetén.
  • Bőrelváltozások: Bőrpír, allergiás reakciók, hólyagok, kiütések, berepedés, pikkelyek mind szakorvosi konzultációt igényelnek.
  • Emésztési panaszok: Ha a gyermeknél bizonyos ételek fogyasztása után emésztőrendszeri panaszok jelentkeznek (hasmenés, hányás, haspuffadás, görcsök, gyomorégés), vagy ezek valamelyike tartósan fennáll.
  • Húgyúti panaszok: A csípő, égő, esetleg véres vizelet, valamint az alhasi panaszok mielőbbi kezelést igényelnek.
  • Vegetatív tünetek jelentkezése: Szívdobogás-érzés, ájulás, szédülés, izzadékonyság gyakori előfordulása.
  • Súlyproblémák: Ha gyermeke túlsúlyos és nehezen, vagy egyáltalán nem tud fogyni és gyakran vissza is hízik, érdemes szakorvos segítségét kérni.
  • Látás problémák: Ha látással kapcsolatos probléma merül fel, minden esetben keressünk fel szakorvost, hogy mielőbb javíthassunk a gyermek életminőségén.
  • Mozgásszervi panaszok: Ha gyermekünk testtartásán, vagy mozgásán bármilyen változást észlelünk, javasolt szakorvossal is megnézetni, hogy megelőzzük a csontosodási problémákat.
5000 Ft

Gyermekgyógyászati szakvizsgálat

3500 Ft

Kontroll vizsgálat

Kapcsolat


A várakozás elkerülése érdekében foglaljanak előzetesen időpontot!

Telefon

+36 (30) 850-6149

E-mail

kapcsolat@medical-aqua.hu

Rendelő címe

4700 Mátészalka, Eötvös utca 21.